Informacion
Arbi-Shpk eshte nje nder kompanite me te medha ne fushen e konfeksioneve (Prodhime Fason) ne Shqiperi. Krijuar ne vitin 1994, ben kompanine tone nje nder kompanite e para nismetare e llojit te vet. Eksperienca e fituar ne 19 vite pune, i mundeson kompanise tone, suksesshmeri te plote ne realizimin e cdo projekti. Bashkepunetoret nder vite, kompani te medha, me bakground te fuqishem ne vendet perindimore, na konsiderojne si nje partner, te besueshem dhe shume efektiv. Ne vitin 1994 u realizua dhe bashkepunimi i pare nderkombetar, me kompanine "Confezioni Master". Prodhimi i linjes "ASICS" rezultoi shume i suksesshem, nga viti 1996 vijuan bashkepunimet me kompanite gjigande boterore, Kappa, Fila, Adidas!
1
mbi
Per tu njohur me teper mbi produktet tona, klikoni tek menu PRODUKTE! Ne vitin 2003 rritem fuqine punetore dhe kapacitetet prodhuese. Mbas vitit 2003 vendosem bashkepunimet me kompanite e njohura Italiane "Sweet Year", "Frutta", "Only", "Hollywood Milano", "Disney" etjā€¦ Aktualisht, bashkepunojme me shumicen e klienteve te siper permendur. Fabrika e Arbi sh.p.k. ndodhet ne Kavaje, me nje madhesi prej 2100 m2. Vendndodhja jone, vetem 19 km prane portit me te madh ne Shqiperi (Porti i Durresit), eshte ideale per te gjithe partneret tane, duke mundesuar transportin e shpejte dhe efikas ne destinacione te ndryshme evropiane.
2
ARBI sh.p.k.
Si nje nder kompanite me te medha te llojit tone, ne kemi mbi 150 te punesuar, qe mund te rriten ne numer, sipas projekteve. Kompania zoteron salle Prestarie moderne, salla te ndryshme prodhimi, ambalazhimi, stampimesh, hekurosje etj. Ne permbushim te gjitha kushtet moderne evropiane, per prodhime nga me cilesoret! Jemi te hapur dhe mirepresim bashkepunime. Kompania Arbi-SHPK
3
© Te gjitha te drejtat e rezervuara Arbi sh.p.k.
Adresa: Rruga Qazim Kariqi (prane Fushes se vjeter)
2500 Kavaje, Shqiperi

Shqip

English

Italiano

Deutsch